DJI_20210305_115101_917.jpg

Over liedjes uit mijn rugzak

Ik ben Tessa. Mijn missie is om mensen die -net zoals ik- moeite hebben met het verwerken van gevoelens herkenning en houvast te geven. 

Opmerkingen als; 'Stel je niet zo aan', 'Je bent gewoon te gevoelig' of 'Kom op, even door die zure appel heen bijten', zijn -vind ik- niet meer van deze tijd. Ik vind dat er meer steun en openheid moet komen over hoe je met gevoelens om kunt gaan en wat je ervan kunt leren. 

Steeds meer mensen raken in een burn-out, depressie of hebben andere mentale klachten. Ik wil er voor die mensen zijn. Ik wil de houvast en herkenning die ik zo nodig heb gehad proberen een stukje te geven aan mensen die daar behoefte aan hebben. 

Maar hoe? Door een online plek te creëren waarin ik mijn liedjes, mijn gevoelens, mijn ervaringen en tips deel die mij hebben geholpen en nog steeds helpen!

Ben jij of ken jij iemand die niet lekker in zijn vel zit en wil je jezelf of diegene beter leren begrijpen? Voel je dan heel welkom om mij te volgen. Ik hoop dat je er iets aan gaat hebben en dat je het gevoel hebt dat de online plek een plek is waar je heen kunt voor herkenning en houvast.

Liefs, 

Tessa